T.A.A. jeugdtoernooi

Zaterdag 8 mei is op het park van TCO het T.A.A. jeugdtoernooi gespeeld. Maar liefst rond de 40 kinderen hebben deelgenomen aan het toernooitje, dat gespeeld is in de categorieën Rood, Oranje, Groen en Geel. De ochtend begon stralend met heerlijk weer en vele mooie wedstrijdjes in Rood en Oranje. Voor enkele kinderen in Rood en Oranje waren het de eerste ‘officiële’ wedstrijdjes, dus extra spannend! Er werd heel mooi en sportief gespeeld in beide categorieën! Waarbij Jipp van Buiten (LTC Dúndelle) de winnaar van Oranje is geworden.

Na de Rode en Oranje categorieën gespeeld te hebben in de ochtend, was in de middag de beurt aan Groen en Geel. Ook in deze categorieën zijn er vele wedstrijdje gespeeld. In Groen eerst poule-wedstrijden om daarna aan een heus afvalschema te beginnen. Waarbij Jorn de Jong (TCO) de winnaar van Groen is geworden. In Geel werd er in een grote poule gespeeld, waarbij Jarne Mesken (’t Kyllot) in topvorm was en van iedereen wist te winnen!! Hij was dan ook de terechte winnaar van de T.A.A. wisselbeker!

Kortom, het was een zeer geslaagde eerste editie van het toernooi. Waar ook zeker een vervolg aan gegeven zal worden. We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien. Met wie weet een nog grotere opkomst. Zie de website van Tennis Academie Advantage voor alle foto’s! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358