Padelclinics

Padel is enorm populair, laag drempelig, snel aan te leren en staat garant voor enorm veel plezier. Padel is niet voor niets de snelst groeiende sport wereldwijd.

Veel mensen willen padel eens proberen of hebben het al eens een gespeeld. TCO verzorgt clinics voor bedrijven maar ook kun je een clinic volgen met je team, collega‚Äôs of vrienden. Dus wil je kennis maken met padel en de basis slagen uitproberen? Kom dan een clinic volgen! Dit is mogelijk met minimaal 4 personen. De clinic is voor spelers van ieder niveau en is daarom heel toegankelijk. We kunnen de clinic helemaal naar wens samenstellen.  De clinic word gegeven door een gecertificeerde padel trainer.

Twee uur padel clinic inclusief toernooi voor bedrijven

Beleef de snelstgroeiende sport van Nederland met jouw bedrijfsafdeling. Onder begeleiding van onze trainer ontdek je de spelregels en leer je in enkele stappen hoe je padel moet spelen. Na het oefenen gaan jullie met elkaar de strijd aan om het toernooi te winnen. Bij genoeg aantal deelnemers kunnen wij het toernooi op basis van racketsport ervaring indelen op niveau!

  • Welkomstdrankje. 
  • Twee uur padel met een trainer
  • Inclusief intern Padel toernooi vorm
  • Prijsje voor de winnaars
  • Vraag naar de mogelijkheden en naar de kosten

Neem contact op met [email protected] voor meer informatie. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358