Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn van harte welkom! U kunt zich hier aanmelden voor een lidmaatschap op TennisClub Oosterwolde (TCO).

LET OP! Zowel voor startende tennisers als voor diegene die een tijdelijk (zomer)lidmaatschap wil, hebben wij een mooi aanbod! 

Nadat u zich via het online inschrijfformulier heeft aangemeld, worden uw gegevens doorgestuurd naar de ledenadministratie en neemt vervolgens contact met u op.

Contributie (tarieven 2019)

Junioren  € 77,50 per jaar
Senioren  € 139,50 per jaar
Studerende uitwonende leden  € 77,50 per jaar
Competitieleden  € 35,00 per jaar
Inschrijfgeld  € 11,50 eenmalig
Duplicaatpas KNLTB-pas  € 7,50 per pas

Een juniorlid wordt seniorlid in het jaar dat hij/zij 18 jaar wordt. Bij een lidmaatschap van 2 seniorleden en 1 juniorlid zijn de andere junioren t/m 12 jaar gratis lid, mits ze op hetzelfde adres wonen.

Betaling van de contributie vindt plaats via automatische incasso in 8 termijnen of ineens via een iDeal-betaling. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december van een kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap moeten schriftelijk of via e-mail en wel vóór 31 december van het lopende jaar bij de ledenadministratie via [email protected].

Inning contributie
Inning van de contributie vindt plaats via KNLTB.Collect, die de administratieve verwerking van de contributie-inningen overneemt van TCO. KNLTB.Collect zal via SMS en e-mail contact met u opnemen (zorg er daarom voor dat wij recente en juiste gegevens van u hebben). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail.

Door op de blauwe balk/link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van KNLTB.Collect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in kwartaaltermijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. In 8 maanden betalen, kan alleen via automatische incasso.

Introducé
Kosten per introducé:  € 3,50.

Werkwijze
Voor aanvang vult u de lijst in die in de hal van de kleedkamers hangt. U machtigt hiermee de penningmeester van T.C.O. om eenmalig geld van uw rekening af te schrijven.

Sleutels
Borg baan- en sleutel kleedkamersleutel € 10,00
Deze sleutels zijn verkrijgbaar bij de ledenadministratie. Bij stopzetting van uw lidmaatschap moeten ze weer ingeleverd worden. U krijgt dan de betaalde borg retour.