Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn van harte welkom! U kunt zich hier aanmelden voor een lidmaatschap op TennisClub Oosterwolde (TCO).

Nadat u zich via het online inschrijfformulier heeft aangemeld, worden uw gegevens doorgestuurd naar de ledenadministratie en neemt vervolgens contact met u op.

Contributie 

Junioren
zilveren pakket
gouden pakket

€ 17,95
€ 29,95 

per maand
permaand
Senioren  € 150,00 per jaar
Studerende uitwonende leden  € 77,50 per jaar
Competitieleden  € 35,00 per jaar
Inschrijfgeld  € 11,50 eenmalig
Duplicaatpas KNLTB-pas  € 7,50 per pas

Een juniorlid wordt seniorlid in het jaar dat hij/zij 18 jaar wordt. Bij een lidmaatschap van 2 seniorleden en 1 juniorlid zijn de andere junioren t/m 12 jaar gratis lid, mits ze op hetzelfde adres wonen.

Betaling van de contributie vindt plaats via automatische incasso in 8 termijnen of ineens via een iDeal-betaling. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december van een kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap moeten schriftelijk of via e-mail en wel vóór 31 december van het lopende jaar bij de ledenadministratie via [email protected].

Inning contributie
Inning van de contributie vindt plaats via KNLTB.Collect, die de administratieve verwerking van de contributie-inningen overneemt van TCO. KNLTB.Collect zal via SMS en e-mail contact met u opnemen (zorg er daarom voor dat wij recente en juiste gegevens van u hebben). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail.

Door op de blauwe balk/link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van KNLTB.Collect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in kwartaaltermijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. In 8 maanden betalen, kan alleen via automatische incasso.

Introducé
Kosten per introducé: € 3,50.

Werkwijze
Voor aanvang vult u de lijst in die in de hal van de kleedkamers hangt. U machtigt hiermee de penningmeester van T.C.O. om eenmalig geld van uw rekening af te schrijven.

Sleutels
Borg baan- en sleutel kleedkamersleutel € 10,00
Deze sleutels zijn verkrijgbaar bij de ledenadministratie. Bij stopzetting van uw lidmaatschap moeten ze weer ingeleverd worden. U krijgt dan de betaalde borg retour.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358