Algemene info competitie

Door mee te doen aan het wedstrijdtennis word je snel nog beter. Maar bovendien is het erg gezellig en leer je leden van andere verenigingen kennen. Bij TCO spelen we wintercompetitie in binnen de club van informeel tot officieel KNLTB en hebben we zelfs een mixteam dat uitkomt in de hoofdklasse.

Competitie is een vorm van wedstrijdtennis, waarbij je in een poulesysteem tegen andere verenigingen speelt. Iedere competitiesoort kent verschillende vormen. Zo variƫren ze in het aantal enkelspelen en dubbelspelen alsook in leeftijd en sekse. Zo kun je heren-, dames- of gemengde competitie spelen. Je kunt spelen op verschillende dagen en in verschillende leeftijdscategorieƫn (zoals jeugd en senioren).

Wil je weten welke competities de KNLTB allemaal aanbiedt vul dan de competitiezoeker in of klik hier voor de algemen info over (komende) competities.

Het leuke aan competitie spelen is dat je samen met teamgenoten ergens voor strijdt. Dat geeft vaak een mooie samenbindende factor. Daarnaast is het ook een goede manier om het tennis beter onder de knie te krijgen en je op alle facetten te ontwikkelen, dus zowel technisch als tactisch, mentaal en conditioneel. Uiteraard is het ook een hele fijne manier om inspanning en ontspanning optimaal met elkaar te combineren!

Kom vooral ook eens kijken. Zodra deze bekend is, staat op deze website de competitieagenda voor de speeldata van de verschillende teams. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358