Padelnieuws TCO

Op dit gedeelte treft u alle actualiteiten aan die verband houden met padel bij TCO.

30 juni
Vandaag is gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van de padelbaan. Eerst wordt gewerkt aan de fundering en over een aantal weken aan het meest aansprekende en herkenbare van de baan; de kooi!

23 juni
Door Corona heeft de aanleg van de baan vertraging opgelopen. De planning is nu, dat de baan half augustus is aangelegd. Wij houden u op de hoogte van de planning. 
Wat we ook weten is, dat de opening van de baan niet onopgemerkt aan ons voorbij zal gaan. De komst van de padelbaan is een belangrijke mijlpaal in het bestaan van TCO en daar willen wij dan ook graag bij stil staan.

De sport padel zal onderdeel uitmaken van onze vereniging en wij proberen dit 1 op 1 binnen de vereniging te integreren. Zo wordt ook gekeken naar de beste vorm van (combinatie)lidmaatschappen en baanhuur aan bijvoorbeeld derden. Maar ook naar een aanbod van een padel lespakket.

Met de ervaringen van clubs binnen en buiten de regio is de verwachting, dat een padelbaan in ieder geval een positieve swung geeft binnen de vereniging. 

Blijf dit gedeel van de website in de gaten houden voor meer nieuws!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 1A (geen postadres)
8431MR Oosterwolde