Padelnieuws TCO

Hier tref je alle actualiteiten aan die verband houden met padel bij TCO. Wil je meer info? Mail naar [email protected]

Padel is enorm populair, laag drempelig, snel aan te leren en staat garant voor enorm veel plezier. Padel is niet voor niets de snelst groeiende sport wereldwijd. Veel mensen willen padel eens proberen of hebben het al eens een gespeeld.

Tweede padelbaan
Binnenkort is het zover en starten we met de aanleg van onze tweede padelbaan! Als alles meezit dan zal deze begin december 2022 in gebruik worden genomen.

Clinics
TCO verzorgt clinics voor bedrijven maar ook kun je een clinic volgen met je team, collega’s of vrienden. Dus wil je kennis maken met padel en de basisslagen leren? Kom dan een clinic volgen! Dit is mogelijk met minimaal 4 personen. De clinic is voor spelers van ieder niveau en is daarom heel toegankelijk. We kunnen de clinic helemaal naar wens samenstellen. Neem contact op met [email protected] voor meer informatie.  

Padelles
Onze traniner Joachim Minnaert verzorgt padellessen voor onze leden, op de dinsdagavond en zaterdagochtend. Kijk voor meer info op: https://www.tennisacademieadvantage.nl/

Laddercompetitie
Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau?
Doe dan mee met de TCO Padel Clubladder, en het werkt heel simpel:
Je speelt met je vaste partner, en daagt anderen uit.  Doe dit via de clubapp - competities- laddercompetitie - inschrijven!
Je kiest zelf wanneer je graag speelt.
Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
 
Aanbiedingen
Kijk voor actuele aanbiedingen op de pagina over TCO/lidmaatschap

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358