Voordelen lidmaatschap

Als je lid wordt bij TCO, word je daarmee ook lid van de KNLTB. En dat heeft vele voordelen!

Zo geeft de KNLTB-ledenpas toegang tot alle officiĆ«le competities en duizenden open toernooien per jaar. Daarnaast heeft de KNLTB voor alle verenigingen een collectieve ongevallenverzekering afgesloten. Deze verzekering is automatisch gekoppeld aan het lidmaatschap. Bovendien krijg je korting bij partners van de KNLTB en korting op toegangskaarten voor tennisevenementen in Nederland.
 
Competities en toernooien 

Als KNLTB-lid heb je toegang tot alle officiƫle competities op landelijk, regionaal en districtsniveau en duizenden open toernooien per jaar. Alleen KNLTB-leden mogen meedoen aan deze competities en toernooien. Als je je wilt meten met andere tennissers is een KNLTB-lidmaatschap dus onontbeerlijk!

Gekwalificeerde tennisleraren
Een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging heeft altijd gekwalificeerde tennisleraren in dienst. Zo weet je zeker dat je de goede techniek, vaardigheden en spelinzicht leert. Bij TCO wordt les gegeven door Joachim Minnaert van Tennis Academie Advantage .

Volg je vorderingen
Speciaal voor wedstrijdspelers heeft de KNLTB het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS) ontwikkeld. Met dat systeem kun je snel en gemakkelijk je vorderingen volgen. Aan het begin van het jaar berekent de KNLTB je speelsterkte. Iedere keer als je competitie- of toernooiwedstrijden speelt wordt het resultaat verwerkt in je rating: win je van iemand met een hogere speelsterkte dan wordt jouw rating beter, verlies je van iemand met een lagere speelsterkte dan wordt jouw rating lager. Zo kun je op elk moment aan je rating zien hoe je het doet.

Verzekeren bij Menzis
Iedereen die lid is van een tennisvereniging, en daardoor van de KNLTB, kan zich met korting verzekeren bij Menzis. Overstappen kan jaarlijks, tussen half november en eind december. Meer info vind je op www.menzis.nl/knltb

Kortingen en leuke acties bij TennisDirect
TennisDirect heeft het gehele jaar door speciale acties voor KNLTB-leden, onder meer rond grote tennisevenementen als de Davis Cup en de Fed Cup.  

MijnKNLTB
Als KNLTB-lid kun je je aanmelden voor MijnKNLTB.nl. In MijnKNLTB.nl kun je (onder andere) je prestaties bekijken en competitieteams volgen. Daarnaast doen de KNLTB-sponsors regelmatig interessante aanbiedingen aan MijnKNLTB-leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358