Sponsoring

 

TCO is sinds haar oprichting in één van de grotere sportverenigingen van Oosterwolde en omstreken. Een heerlijk partijtje tennis of padel heeft al naar de tennisbanen getrokken. Het is een trots uithangbord voor het dorp Oosterwolde en zeker ook voor de regio. Voor een vereniging zijn inkomsten van sponsoren van groot belang. Met extra inkomsten kunnen wij investeringen doen en zo het voortbestaan van onze vereniging waarborgen.

Zowel op sportief vlak door het organiseren van diverse activiteiten voor de ontwikkeling en het aantrekken van zowel junioren als senioren. Maar ook op facilitair vlak door o.a. het onderhouden van het park, de kantine, het parkmeubilair, de inrichting, de informatievoorzieningen. Ofwel: de veiligheid en uitstraling van het park.

Allerlei zaken die het tennisplezier van onze leden en onze gasten vergroten. Uiteraard is sponsoring verenigbaar met de doelstellingen van TCOosterwolde, waarbij sponsoring een bepalende factor zal zijn in de uitvoerbaarheid van het meerjarenplan van onze vereniging.

Sponsormogelijkheden
U kunt als sponsor uw bedrijfsnaam op verscheidene manieren naar buiten brengen. Om als bestaande of potentiële sponsor goed op uw wensen en eisen in te kunnen springen, is er flexibiliteit aangebracht in de mogelijkheden tot sponsoring. U kunt bijvoorbeeld al vanaf € 50,- lid worden van de Club van 50. We hopen u dan ook te mogen verwelkomen als sponsor van onze tennisvereniging!

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie van TCO bestaat uit Auke, Chris, Ron en Henk. Hebt u nog vragen over de mogelijkheden van sponsoring, dan kunt u met ons contact opnemen. We zien u graag terug op ons park!
E-mail: [email protected]

Hieronder kunt u het overzicht van alle sponsorpakketten- en mogelijkheden downloaden.
Sponsorpakket Tennisclub Oosterwolde

Indien u belangstelling heeft of meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Auke Veenstra

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358