KNLTB App instructies

De KNLTB Clubapp is een app voor op je iPhone of Android telefoon waarin je een aantal zaken gemakkelijk kunt regelen. Deze app is gratis voor alle TCO leden.

Wat kun je met KNLTB CLubapp?

Op dit moment zitten de volgende functies in de app:

  • Je hebt direct toegang tot clubnieuws en de clubagenda. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die door TCO worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen je club. Daarnaast is het mogelijk om een agenda item tot favoriet te maken. Favoriete agenda-items komen in je persoonlijke agenda.
  • In je profiel kun je je speelsterkte bekijken en je favoriete agenda items. Je kunt bijvoorbeeld ook favoriete spelers en competitieteams toevoegen. Ook kun je je eigen foto aanpassen.
  • Kan jouw vaste tennismaatje niet spelen, maar wil je wel graag tennissen? Of wil je eens met iemand anders van de club spelen? Via Maatjes kun je een speler vinden die aan jouw voorkeuren voldoet. Zo kun je speelsterkte, leeftijd en geslacht aangeven, en automatisch verschijnen de leden die aan dit profiel voldoen en beschikbaar zijn. Stuur hem of haar een uitnodiging en ga samen de baan op! Uiteraard kun je jezelf ook als maatje beschikbaar stellen. Hoe meer, hoe beter.
  • Je hebt inzicht in alle competitiestanden- en uitslagen. Niet alleen van je eigen team, maar van alle andere teams binnen TC Gilze kun je zien hoe ze ervoor staan. 
  • Het is mogelijk om via instellingen aan te geven hoe snel en wanneer je herinneringen wilt ontvangen zoals een herinnering voor een clubagenda evenement. 
  • In combinatie met het KNLTB Afhangbord is het mogelijk om via de optie afhangen een baan te reserveren. Dus van overal waar je maar bent, kun je de baan van te voren afhangen!

Downloaden

De Clubapp voor de eerste keer gebruiken

Als je de clubapp voor de eerste keer gebruikt, dan moet je eerst zoeken naar TCO. Vervolgens kun je inloggen met je bondsnummer en het wachtwoord dat je ook gebruikt om in te loggen op de site van de KNLTB. Heb je nog geen wachtwoord, dan moet je er eentje aanmaken. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358