Tennisles

De tennis- en padellessen bij TCO worden verzorgd door Joachim Minnaert van Tennis Academie Advantage (TAA). Joachim is voor de meesten van TCO geen onbekende omdat hij zelf ook lid is en voor TCO in de competitie uitkomt.

Met TAA is voor zowel Junioren als Senioren een mooi aanbod aan lesmogelijkheden samengesteld. Zelfs voor junioren een All-In lidmaatschap (lees hier meer).

Speciaal voor seniorenleden van T.C.O. zijn er vier verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen; 'het Jaarpakket', 'het zomerpakket', 'het winterpakket (buiten)' en 'het winterpakket (binnen)'.

Voor de juniorenleden geldt dat zij kunnen kiezen uit twee verschillende all-in pakketten voor lidmaatschap en les. Het zilveren pakket met gedurende het zomerseizoen 1x in de week trainen. Of het gouden pakket waarbij uw zoon/dochter ook in de wintermaanden kan blijven lessen in de hal in Appelscha. Ook is het mogelijk om nog een keer extra in de week te trainen tegen een extra vergoeding.

Alle tennislessen bij TCO worden verzorgd op dinsdag en donderdag (junioren) en vrijdag (senioren) door Joachim Minnaert. De padellessen vinden op dinsdag plaats.

Voor alle details en mogelijkheden verwijzen u naar de website van TAA

Voor al je tennismateriaal kun je ook bij Joachim terecht. Hij is ambassadeur van Yonex.

Let op! om te lessen is een lidmaatschap bij TCO verplicht.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358