Tennisles

Vanaf 2019 worden de tennislessen en training bij TCO verzorgd door Joachim Minnaert van Tennis Academie Advantage (TAA). Joachim is voor de meesten van TCO geen onbekende omdat hij zelf ook lid is en voor TCO in de competitie uitkomt.

Met TAA is voor zowel Junioren als Senioren een mooi aanbod aan lesmogelijkheden samengesteld. Zelfs voor junioren een All-In lidmaatschap (lees hier meer).

Speciaal voor seniorenleden van T.C.O. zijn er vier verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen; 'het Jaarpakket', 'het zomerpakket', 'het winterpakket (buiten)' en 'het winterpakket (binnen)'.

Voor de juniorenleden geldt dat zij automatisch ingedeeld worden om gedurende het zomerseizoen 1x in de week te trainen, als u het all-in lidmaatschap hebt bij TCO. U hoeft dan voor de zomerlessen niets meer te doen. Wilt uw zoon/dochter ook in de wintermaanden blijven tennissen. Dan kunt u hem/haar altijd opgeven voor het winterpakket. TCO sponsort uw zoon/dochter dan met maar liefst €50!!

Alle tennislessen bij TCO worden verzorgd op donderdag (junioren) en vrijdag (senioren) door Joachim Minnaert. Als donderdag niet mogelijk is, kunnen de juniorleden óók lessen op dinsdag in Appelscha.

Voor alle details en mogelijkheden verwijzen u naar de website van TAA

Voor al je tennismateriaal kun je ook bij Joachim terecht. Hij is ambassadeur van Yonex.

Let op! om te lessen is een lidmaatschap bij TCO verplicht.