Schrijf je in voor het Stellingwerf toernooi

24 juni 2022

Wat is het Stellingwerf toernooi? 
Het Stellingwerf toernooi is een evenement dat jaarlijks in september wordt georangiseerd voor alle leden van tennisverenigingen in Oost – en West Stellingwerf. Het is een toernooi met alleen deelname in de mix, het is dus van belang dat je een partner hebt. Na opgave word je ingedeeld op sterkte in een poule.  Je reist tijdens het toernooi met je partner van park naar park. Het ene jaar vindt het plaats op de parken van de clubs in Ooststellingwerf en het andere jaar in Weststellingwerf.  In totaal speel je in het weekend ongeveer 5 wedstrijden. De wedstrijden worden meestal gespeeld op de zaterdagmiddag en op zondag tussen 10:30 en 14:30 uur.  Op zondag is een afsluitende prijsuitreiking in de kantine van de organiserende vereniging: dit jaar is dit Oosterwolde. De punten uit iedere poule worden bij elkaar opgeteld. De punten die je gehaald hebt, tellen dus mee voor de club: hoe meer punten, hoe meer kans je club maakt op de winst. Maar plezier en gezelligheid staan voorop!

TCO is dit jaar de organiserende club. Jacco Dolman pakt dit samen met het WAC op. Zij zullen er alles aan doen om er weer een mooie editie van te maken. We zoeken nog enkele vrijwilligers die willen ondersteunen bij de organisatie van dit toernooi. Wanneer je hieraan mee wilt helpen, dan kun je dit aangeven bij Jacco.

Aanmelden
Schroom niet, zoek een partner en geef je op! De lijst voor opgave ligt komende week in de kantine. Je kunt je ook aanmelden via een mail naar: [email protected]. Geef hierbij ook de speelsterktes van jou en je partner door. Mocht je vanaf een bepaalde tijd verhinderd zijn om te spelen dan kun je dit als opmerking aangeven.

September duurt nog even, maar zet het vast in je agenda en doe gezellig mee! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358