Reminder opgeven jubileumfeest 13 juli

06 juni 2024


Beste leden,

Dit jaar bestaat TCO 75 jaar. Dit willen we graag met jullie vieren met een spetterend feest op zaterdag 13 juli aanstaande. Hierbij nodigen we jullie die dag van harte uit vanaf 16.00 tot 23.00 uur.

Na de finales van de clubkampioenschappen die deze dag gespeeld worden, starten we met een heerlijke bbq. Voor de sfeer wordt gezorgd door de swingende band Soul Justice uit Oosterwolde. Later op de avond hebben we een surprise act waarvan we wel alvast kunnen verklappen dat het feest gegarandeerd los barst!

Voor de overige gezelligheid zorgen we met elkaar. Kom dus vooral en neem je partner mee. Ook oud-leden zijn van harte welkom, dus zeg het voort! Het feest (inclusief BBQ) krijg je aangeboden door de club. Drankjes zijn voor eigen rekening (voor een gereduceerd tarief). Het thema is diamant (wit) passend bij een 75-jarig jubileum. Dus kom vooral in het wit gekleed!

In verband met de inkopen is opgeven vereist. Laat ons graag (uiterlijk 23 juni) weten of je komt middels dit aanmeldformulier. 

Op naar een mooi jubileum!

Namens de feestcommissie

Sonja van der Veen en Jantina Westerhof

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358