Kantine TCO gaat weer open!

04 april 2022


Kantinenieuws
Na twee moeizame jaren gaan we er weer voor en hebben we er zin in!  

Openingstijden
De kantine gaat vanaf maandag 18 april in principe door de week elke dag open en in de weekenden wanneer er competitie gespeeld wordt. Door de week is de kantine van 18.30 – 21.30 uur bemand, hierna kan de vrijwilliger naar huis. In het weekend is de kantine van 10.00-13.00 uur bemand. Wanneer leden na dit tijdstip nog langer blijven, moeten ze zelf de dienst overnemen (dus ook schoonmaken, afrekenen en afsluiten).
Wanneer de tennisbanen niet in gebruik zijn of wanneer er geen behoefte is aan kantinebezetting, dan hoeft de vrijwilliger niet te blijven om de dienst te draaien.   

Competitie
Afgelopen seizoenen waren de competitieteams zelf verantwoordelijk voor de kantinedienst bij thuiswedstrijden. Vanaf nu willen we ook tijdens competitiedagen de kantine bezetten met vrijwilligers. Mocht het zo zijn dat je als competitieteam het geen probleem vindt om de kantinedienst bij thuiswedstrijden zelf in te vullen dan horen wij dit graag, zodat er voor deze dagdelen geen vrijwilliger gevraagd hoeft te worden.   

Kantinebezetting
In principe wordt ieder lid een keer ingedeeld voor de kantinedienst. Dit gebeurt via een geautomatiseerd programma. Je krijgt bericht wanneer je staat ingepland en voorafgaand aan je dienst ontvang je een herinnering. We vertrouwen erop dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Mocht je echter geen kantinedienst willen draaien, dan kan dit worden afgekocht voor € 25,00. Dit graag uiterlijk zaterdag 9 april per mail doorgeven aan Patricia Kooistra ([email protected]), zodat hier met het inroosteren rekening mee gehouden kan worden. In de kantine is een handleiding aanwezig met daarin alle van belang zijnde zaken. Verdere informatie ontvang je voorafgaand aan je kantinedienst.  

Hapjesarrangement
Ook dit seizoen kunnen de competitieteams weer gebruik maken van het hapjesarrangement bij thuiswedstrijden. Een compleet verzorgd arrangement staat klaar voor aanvang van de wedstrijd.  Vanaf dit seizoen is er keuze uit drie arrangementen, te weten: het standaard arrangement (zoals deze altijd werd aangeboden), het toastjes-arrangement en het ‘chips en dip’ arrangement. Alle arrangementen zijn € 25,00 per stuk. Mocht je als team interesse hebben, dan kun je dit aangeven bij Patricia Kooistra (06-15958947). Ook voor meer informatie over het hapjesarrangement kun je bij haar terecht.  

We hebben er lang op gewacht… laten we er met z’n alleen een sportief én gezellig seizoen van maken!  

Sportieve groet namens de kantinecommissie 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358