INSCHRIJVING NAJAARS COMPETITIE 2021

25 mei 2021


Beste leden,

Helaas hebben we door corona geen voorjaarscompetitie kunnen spelen maar gelukkig gaan we de goede kant op en zijn er weer wat versoepelingen mogelijk. Na de zomer gaan we weer van start met de najaarscompetitie. Vanaf nu kunnen de teams zich weer inschrijven (zie hieronder).  
 
De vrijdagavond competitie wordt NIET meer om de week gespeeld
In het najaar is het vanwege de beperkte periode niet mogelijk om 10 weken achter elkaar competitie te spelen. Daarom wordt er op vrijdagavond niet 'om de week gespeeld', zoals dat oorspronkelijk de bedoeling was bij de Voorjaarscompetitie. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat ‘spelen op tijd’ onder spelers niet de voorkeur heeft. Daarom wordt tijdens de KNLTB Competitie 2021 de vrijdagavond op de reguliere wijze georganiseerd: een periode van 7 weken voor zowel de DD, HD en GD teams. In verband met de baanbeschikbaarheid kunnen er dan ook maar een beperkt aantal teams meedoen. TCO is nu ook in het bezit van een Padelbaan en dat betekend dat we ook 1 baan minder beschikbaar hebben en hier dus ook rekening mee houden voor de opgave van het aantal competitieteams.  

TERUGTREKKEN TEAMS: Mochten er teams zich terug willen trekken uit de competitie dan dienen zij dit UITERLIJK 12 JUNI aan mij door te geven. Na deze datum wordt er namelijk een boete berekend van 115,00 euro.        

INSCHRIJVEN : Vanaf nu kan iedereen zich weer inschrijven. Jullie kunnen het aanbod en alle informatie terugvinden op: https://www.centrecourt.nl/alles-voor-verenigingen/competitie-organiseren/senioren/knltb-competitie-2021/ en op het bord in de kantine. Ook de speeldata zijn bekend. Opgeven kan tot ZATERDAG 12 JUNI 2021 via een mail naar [email protected]  
Graag doorgeven: *  wie er bij je in het team zitten, (volledige naam) *  bondsnummer *  competitiesoort en dag.  Is er dispensatie nodig dan graag tijdig doorgeven i.v.m. aanvraag.

Bijdragen competitie
Deelname Volwassen Najaars competitie : 39,08 per team

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358