Info nieuwe KNLTB-ledenpas

17 maart 2019


Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graag over de KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. Vanaf dit jaar gaat er namelijk het één en ander veranderen. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren-ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode wordt bekeken of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn. Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. Hieronder leggen we je daarom graag uit waarom de keuze voor een meerjaren-ledenpas is gemaakt en wat er voor jouw vereniging gaat veranderen.

Waarom een meerjaren KNLTB ledenpas?
|Samen met 1700 tennisverenigingen streven we er naar om een duurzaam tennisklimaat te realiseren. We stimuleren verenigingen te verduurzamen en willen hier ook zelf een bijdrage aan leveren.

Competities en toernooien
Op de meerjaren-ledenpas wordt de speelsterkte niet meer getoond. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement zijn daarom aangepast. In deze reglementen zullen alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig worden uitgelegd.

Digitaal Afhangbord
Op het digitale KNLTB- Afhangbord kunnen leden eenvoudig inloggen met de meerjaren-ledenpas om bijvoorbeeld een baan te reserveren. Het systeem is naadloos geïntegreerd met het ledenadministratiepakket. Een up-to-date ledenbestand zorgt er zodoende voor dat alle actieve leden kunnen afhangen en alle afgemelde of geblokkeerde leden geen toegang hebben tot het Afhangbord. Ook in 2020 kunnen actieve leden probleemloos inloggen met de meerjaren-ledenpas.

Uitlevering
Je kunt de nieuwe ledenpas ophalen in de kantine tijdens het openingstoernooi op 30 maart aanstaande. Kun je deze ochtend niet dan kun je de pas later ophalen in de kantine tijdens activiteiten of competitie.
 
Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen? Neem dan contact op met de KNLTB via: [email protected] of telefonisch via 088-1302600.
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 2
8431MR Oosterwolde

KVK-nummer

40000358