TCO speelt voor het eerst met LEDverlichting!

04 november 2018


Na een periode van voorbereidingen door een aantal vastberaden en enthousiaste vrijwilligers van TCO was het dan eindelijk zover; de nieuwe ledverlichting werd op feestelijke wijze ontstoken! Tevens werd een drukbezocht, zowel door deelnemers als supporters, slottoernooi gehouden.

Edwin Wijnia (WAC), Cees Super (onderhoudsgroep), Ron Bakker (sponsorcommissie) en Eric van der Schuit (bestuur) openden het toernooi in het donker met een klein lampje in de hand. Vervolgens werden de nieuwe lichtmasten ontstoken en kon er in vol licht verder worden gespeeld. Iedereen gaf ook aan dat het erg fijn speelt met deze verlichting! Na afloop van allemaal leuke en sportieve partijen zijn de winnaars in het zonnetje gezet en hebben de verliezers de aanmoedigingsprijzen in ontvangst genomen. Vanuit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat deze mooie sportieve avond onder het genot van een hapje, drankje en muziek tot in de late uurtjes is doorgegaan.
Link naar de foto's.

Vrijwilligers bedankt voor de prima organisatie en deelnemers en bezoekers bedankt voor de gezellige avond!

PS door het grote succes van de dropactie is het mogelijk, dat niet bij iedereen drop is aangeboden; excuus hiervoor. Maar de drop is uitverkocht en dat is goed nieuws; de opbrengst is 1 op 1 gebruikt voor de aanschaf van de ledverlichting.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 1A (geen postadres)
8431MR Oosterwolde