Rabobank/TCO lid, jouw stem is geld waard! Stem op TCO......

02 oktober 2019


Wij als TCO doen mee aan de actie Clubsupport van de Rabobank hiermee kunnen we geld krijgen voor de club. Ons doel met deze actie is de huidige energie-slurpende boiler te vervangen door een zuinige en duurzame ketel.

Iedereen die een rekening bij Rabobank heeft en lid is van de bank kan stemmen en heeft inmiddels via de post een Rabo ClubSupport Stemkaart gekregen met een persoonlijke code.
Je ontvangt vijf stemmen (jouw stem is pas geldig als je ze alle 5 hebt uitgebracht) die je kunt verdelen over jouw favoriete clubs (met maximaal 2 stemmen op 1 club/vereniging) Kijk op Rabobank.nl/clubsupport voor de deelnemende clubs en breng je stem op TCO uit.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid word dan snel lid via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden , zodat je gebruik maakt van onderstaande voordelen en alsnog een stemcode krijgt en kan meestemmen en wij ons doel kunnen realiseren. 

Let op! je kunt tot en met 11 oktober stemmen. Op 14 oktober is de uitslag bekend.

Als klant kun je lid worden van jouw lokale Rabobank.
Als lid kun je onder andere mee-beslissen met jouw bank, ontvang je het ledenmagazine Dichterbij en profiteer je van lokale en landelijke ledenaanbiedingen.

Deel deze actie ook aan mensen in je vrienden / kennissenkring, zodat zij ook op onze mooie club kunnen stemmen.

Nieuwscategorieën