Geef je op voor padel-introductie-lessen!

28 september 2020


Ben jij al bekend met padel? Of is deze sport iets voor jou? Top! Padel is niet alleen een hele leuke sport, maar ook de ideale activiteit met vrienden, familie of collega's (voor jong en oud)!

Padel is nog een relatief onontdekte sport in Nederland, maar de populariteit ervan groeit razendsnel. Dat is ook te zien aan het aantal padelbanen in Nederland: er zijn momenteel ruim 150 padelbanen te vinden, verspreid over 18 steden. Deze padelbanen vind je zowel bij tennisverenigingen als bij commerciële aanbieders. Naar verwachting verdubbelt het aantal banen zich tegen het einde van het jaar. Ja, het wordt niet voor niets de snelst groeiende racketsport van de wereld genoemd!

Om jullie kennis te laten maken met padel hebben we eerst gekozen voor een introductieaanbod voor onze leden. Deze lessen worden gegeven door de jonge enthousiaste tennis- en padeltrainer, Ids Hannema uit Norg.

Het aanbod ziet er als volgt uit:
1 of 2 uur padel les met 4 personen. (ligt aan het aantal deelnemers) Tijdens deze les leer je de spelregels en basisvaardigheden van deze geweldige sport!
" Kosten € 7,50 per persoon, per uur.
" Lessen worden gegeven op woensdag en vrijdag tussen 19.00 tot 22.00 uur

Hieronder staan de data en tijden waaruit u kunt kiezen

data:
woensdag 7 oktober,
vrijdag 9 oktober,
woensdag 21 oktober en
vrijdag 23 oktober

tijden:
blok 1: 19.00 uur tot 20:00 uur
blok 2: 20:00 uur tot 21:00 uur
blok 3: 21:00 uur tot 22:00 uur

Geef je op door het sturen van een mail naar [email protected] voorzien van naam, voorkeur voor datum en tijdsblok. Je ontvangt na de inschrijving een bevestiging.
Het aantal plekken is beperkt, dus inschrijven is op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt...

Wij zien je inschrijving graag tegemoet!

Met vriendelijke groeten,
TCO

padelcommissie

 

Nieuwscategorieën