Dropactie leden TCO

16 oktober 2018


Beste tennisvrienden,

Zoals de meesten van jullie al gehoord  hebben, zal eind oktober de nieuwe LED -verlichting op de gravelbanen worden geplaatst. Om hier nog een laatste financiële boost aan te geven, organiseert de commissie die zich hier hard voor heeft gemaakt een dropactie.

Wat is de bedoeling
Wij hebben een partij  dropzakjes van +/- 150gr. geschonken gekregen. We vragen alle leden om ons te helpen om deze zakjes te verkopen. Ieder lid/gezin krijgt 10 zakjes drop om voor de club te verkopen voor € 1,00 per zakje. Je kunt de zakjes natuurlijk zelf houden of verkopen aan buren, vrienden of familie. Wij zullen de zakjes in de 1e week van november op woensdag (31 okt.) of donderdag (1nov) bij je thuis afleveren. We zullen je dan vragen om de zakjes af te nemen voor € 10,00 contant of toestemming te geven om dit bedrag automatisch af te schrijven. Eventuele onverkochte zakjes kun je weer inleveren op een nog te bepalen datum in november in de kantine van de tennisbaan. Je krijgt dan je geld terug. Denk je wel meer dan 10 zakjes te kunnen verkopen? Graag natuurlijk!  Je kunt dit aangeven bij degene die de zakjes bezorgt, deze heeft extra zakjes drop bij zich.  

Mocht je niet mee willen doen aan de dropactie laat het ons dan graag zo spoedig mogelijk weten i.v.m. de bezorging van de zakjes. Je kunt dit doorgeven via een mail aan [email protected] 

Wij bedanken de deelnemende leden alvast voor de inzet. We hopen dat iedereen de komende jaren van de LED –verlichting gaat genieten!  

Vriendelijke groet,
Henk de Vries
Namen de sponsorcommissie TCO

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 514 700

T.C. Oosterwolde

Jardingapad 1A (geen postadres)
8431MR Oosterwolde